Tâmplărie

Profile PVC

Izolare termică și fonică superioară
Structura profilelor cu 4, 5 și 6 camere izolatoare în combinație cu geamul termoizolator LOW-E duce la obținerea unui coeficient de transfer termic redus de până la 1,24 W/m2K; etanșare cu 2 și 3 rânduri de garnituri. Posibilitatea montării de geam simplu, dublu sau triplu.

Rezistență mecanică ridicată
Utilizarea unor armaturi din oţel zincat de 1,5 mm conferă rigiditate și rezistență mecanică în exploatare.

Garanție: 20 ani

Ancris Term

4 Camere

Lansate pe piață în 2017 ca o variantă evoluată a seriei EcoTherm Light, profilele Solid400 sunt ecologice și au parametrii tehnici îmbunătățiți.
Ancris Term

5 Camere

Realizate în baza unui nou concept al structurii interne, profilele premium Solid500 au 5 camere și un grad ridicat de izolare termică.
Ancris Term

6 Camere

Design modern, cu muchii rotunjite și dimensiuni compacte, care pot răspunde oricăror cerințe arhitecturale, având un impact vizual pozitiv.
Ancris Term

7 Camere

Având un design cu muchii rotunjite și dimensiuni compacte, seria UltraTherm este un sistem premium cu numeroase avantaje.

Diferite Culori

Ancris Term

Wenge

Ancris Term

Nuc

Ancris Term

Mahon

Ancris Term

Stejar Auriu

Ancris Term

Alb

Tâmplăria se poate executa într-o gamă largă de culori, în funcție de preferințele dvs.

Feronerie

Feroneria este concepută pentru ferestre și uși din PVC și lemn cu diferite tipuri de deschideri (oscilante, oscilantbatante, batante) și geometrii diferite (dreptunghiulare , arcuite, segmentare, trapezoidale, triunghiulare).

Feroneria este un produs de o tehnologie performantă, care poate combina o calitate excelentă și un preț scăzut . Acesta se deosebește prin multi-variație, ce permite alegerea unui set optim pentru fiecare client.

Feroneria pentru ferestrele arcuite realizează o blocare pe partea circulară cu ajutorul mecanismului extensibil.

Suporta o greutatea a cercevelei de până la 80kg.

Garanție: 2 ani

Feronerie Roto

Sistemul oscilo-batant de calitate superioara Roto NT pentru profile din PVC, pentru cele mai diverse forme de ferestre, stabileste pretutindeni standarde ca lider de piata si tehnologie si indeplineste cele mai inalte cerinte de siguranta, confort in utilizare, durabilitate si design.

Toate componentele din sistemul modular ROTO NT se imbina perfect si se pot combina in diverse moduri pentru a putea indeplini cu flexibilitate cele mai diverse dorinte ale clientilor.

In cazul utilizatorului final, confortul locuintei are o importanta deosebita. Sistemul de feronerie Roto NT se bazeaza pe un concept verificat, care printr-o gama larga de accesorii nu lasa nicio dorinta a clientului neimplinita si satisface cerinte individuale, pentru a configura o viata de zi cu zi mai placuta.

Ancris Term

Tamplarie PVC Salamander

Profile Salamander Streamline SL76 – profile cu 5 camere izolare

Sistemul SALAMANDER STREAMLINE cu latimea de 76 mm are un design deosebit in pas cu noile tendinte. Streamline este un profil cu 5 sau 7 camere de izolare atat la rama cat si la cercevea, asigurand o inalta protectie termica si fonica, stabilitate maxima ferestrelor si o durata de viata certificata de institutele independente de 50 de ani.

Profilul cu sapte camere poate conduce la obtinerea unui coeficient de izolare termica sub 1. Linia Streamline cu cinci camere, latime de 76 mm, clasa A a grosimii peretilor, va asigura o solutie tehnica excelenta la un pret corect.

Se foloseste la:

Ferestre termopan cu deschidere simpla, batanta, oscilo-batanta si pivotanta, usi termopan cu deschidere interioara sau exterioara, culisant-batanta si armonica.

Date tehnice: 76 mm adancime constructiva, 5 sau 7 camere de izolare, 2 garnituri, izolare termica (fereastra cu sticla si armatura) Uf =0,86-1,3 W/m2K, protectie fonica pana la 47 dB, rezistenta la furt clasa 2 (DIN V ENV 1627).

Ancris Term

Salamander 3D

Sistemul de ferestre si usi SALAMANDER DESIGN 3D cu latimea de 76 mm are suprafete perfect lucioase si un design special prin imbinarea formelor rotunjite cu liniile drepte, totul ingloband cea mai noua tehnologie in domeniu.

Izolarea pe trei garnituri si cinci camere impiedica pierderile de caldura si diminueaza eficient zgomotul exterior asigurand functionalitate si rezistenta deosebite pe perioada exploatarii ferestrelor. Bagheta rotunda da un efect special si permite alegerea oricarui tip de sticla. Izolarea termica si fonica superioara completeaza designul exclusivist si va ofera cea mai buna fereastra de pe piata.

Se foloseste la:

Ferestre termopan cu deschidere simpla, batanta si oscilo-batanta, usi termopan cu deschidere interioara sau exterioara si culisant-batanta.

Date tehnice: 5 camere de izolare, 3 garnituri, izolare termica (fereastra cu armatura si sticla ) Uf =0,86-1,3 W/m2K, protectie fonica pana la 46 dB, rezistenta la incercari de efractie clasa 2 (DIN V ENV 1627).

Ancris Term

Profile Salamander BluEVOLUTION SL92 – profile cu 6 camere izolare

Fereastra viitorului. Perfectiune – Made in Germany. Nu doriti sa faceti compromisuri atunci cand vine vorba de confortul casei si de optimizarea consumului de energie. Nici nu trebuie, le puteti avea pe amandoua.

Sistemul bluEvolution reprezinta in sine o noua clasa de profile conceput avand ca obiectiv coeficientul de transfer termic al ferestrei in intregime. Cu cat acest e mai mic cu atat confortul Dumneavoastra creste si costurile de incalzire scad.

Pentru ca bluEvolution este orientat spre viitor, are design-ul pragmatic al urmatoarei generatii de ferestre. Combinat cu inaltimea mica de numai 118 mm care permite suprafete vitrate mari, indeplinind toate criteriile ecologice si venind cu o suprafata superdensa reprezinta perfectiunea – made in Germany.
Adamcimea de constructie (92 cm), numarul de camere (6) si aranjarea lor inteligenta, cele trei garnituri de etansare influenteaza crucial performantele tehnice.Chiar in versiunea standard a ferestrei se poate atinge o valoare Uw de 0.83 W/m2K. Cu armaturi termice si geam termopan de inalta izolatie putem atinge valori de 0.73 W/m2K care depasesc standardele pentru case pasive. Datorita conceptiei inteligente puteti folosi un pachet de sticla cu o grosime de pana la 60 mm.

Ancris Term

Geam Termoizolant

Float
Este recomandat în cazurile în care se dorește un coeficient de transfer luminos ridicat.
Este fabricat din sticlă calcosodică, de înaltă calitate, având fețe plan paralele, suprafață naturală și transparență nedistorsionată.

Low-e
Prin aspectul estetic deosebit și prin capacitatea superioară de izolare, oferă soluții de ultima generație pentru construcții cum ar fi: izolare termică sporită, luminozitate și recuperarea căldurii, scăderea drastică a costurilor, lipsa apei de condes, reducerea emisiilor de CO2.

Mat
Spre deosebire de geamul termopan reflexiv, cel mat protejează camerele de privirile trecătorilor și pe timpul nopții, atunci când în interior există o lumina aprinsă. Acest tip de geam este folosit pentru locurile unde nu este nevoie de emisii ale luminii foarte puternice.

Colorat
Este destinat în special lucrărilor de exterior dând o notă distinctivă acestora.

Geamul colorat în masă absoarbe o mare cantitate de energie solară, împiedicând astfel pătrunderea ei excesivă în interior. Nuanță culorii este într-o mare măsură influențată de grosimea geamului. De aceea, se recomandă folosirea unei singure grosimi de geam pentru întreagă suprafață cu geamuri puse.

Reflexiv
Geamul reflexiv este realizat prin depunerea unei pelicule metalice (aurii sau argintii) pe sticlă clară sau colorată în masă. Se folosește în special în geam izolator, datorită proprietăților de control solar (limitarea încălzirii interioarelor pe timpul verii) însă poate fi folosit și în design interior.

Garanție: 5 ani

ÎNCEPE UN PROIECT CU NOI

Vom face tot posibilul ca proiectul tău să fie unul de success!