Uși garaj

Uși de garaj secționale

Sunt confecționate din panouri de tip sandwich realizate din două foi de oțel galvanizat vopsite în câmp electrostatic și umplute cu spumă poliuretanică.

Asigură o izolație ridicată, atât termică, cât și fonică (spumă de poliuretan care umple panourile este foarte densă).

Folosesc inteligent spațiul din interiorul și din exteriorul garajului, întrucât se deschid vertical prin culisare pe sine.

Acestea pot fi dotate cu numeroase accesorii practice: ferestre dreptunghiulare, ușa de acces încastrată, yală care blochează și deblochează ușa de garaj, grile de ventilație.

Uși de garaj de tip rulou

Sunt eficiente și fiabile în condiții de folosire intense și prezintă posibilitatea de a fi manevrate manual sau electric.

Sunt realizate din lamele termoizolante cu grosimi diferite, umplute cu spumă poliuretanică izolantă.

Prin modalitatea de închidere-deschidere, spațiul ocupat de ușa de garaj este foarte mic, iar accesibilitatea este sporită.

Actionarea ușilor de garaj tip rulou se poate face manual, prin tensionare cu arc sau electric cu telecomanda. Sistemele de rulare sunt executate din oțel zincat și role cu rulmenți. Varianta electrică a ușii de garaj automată este prevăzută cu trecere pe modul manual în cazul unor probleme de natură electrica.

Avantajul ușilor de tip rulou față de cele sectionale constă în faptul că toate lamelele se strâng într-o casetă care necesită și ocupă un spațiu mult mai mic.

Ancris Term
Ancris Term

ÎNCEPE UN PROIECT CU NOI

Vom face tot posibilul ca proiectul tău să fie unul de success!